Galatasaray'da Sneijder'siz yeni planlar
Türk Telekom Arena'da 1-0 geriye düşmesine rağmen Antalyaspor'u 3-1 ile geçen Galatasaray'da Wesley Sneijder'in "Olmazsa olmaz" bir futbolcu olmadığı da görüldü.
Türk Telekom Arena'da 1-0 geriye düşmesine rağmen Antalyaspor'u 3-1 ile geçen Galatasaray'da Wesley Sneijder'in "Olmazsa olmaz" bir futbolcu olmadığı da görüldü.
Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, Sneijder-Podolski değişikliği sonrasında takımda bir dinamizm yaşandığını gördü. Hollandalı teknik adamın planlarında vatandaşı Sneijder'in yeri ayrı olsa da, ortaya çıkan tablo, "Ezber bozuldu" diye yorumlandı.
Riekerink ile kurmayları, maç sonunda yaptıkları değerlendirmede, Sneijder oynadığında rakiplerin önlem almak için yıldız futbolcuya çok baskı yaptığını ve bunu başardıklarında Galatasaray'ın kilitlendiği görüşünde birleşti. Antalyaspor maçında ikinci devre başlarken gerçekleşen Sneijder-Podolski değişikliği her ne kadar zorunluluktan kaynaklansa da, teknik kadronun bir gerçekle yüzleşmesine neden oldu.
Buna göre bundan sonra Sneijder gününde değilse kendisinde ısrar edilmeyecek. Önceki gün adalesi sertleştiği için Sneijder'in kenara alınmasıyla sistem değişmiş ve Cim-Bom, Podolski'nin girmesiyle 4-4-2'ye dönmüştü.
Hollandalı oyuncu sahadayken 4-2-3-1 sistemi ile oynayan Galatasaray'da Sneijder, ya Eren'in arkasında serbest ya da maç içerisinde sola geçip ordan etkili olmaya çalışıyor. Sneijder olmadığında ise Riekerink'in 4-2-3-1 yerine 4-4-2 veya 4-3-3 düzenini tercih edeceği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı























