Galatasaray'da Serdar Aziz gerçeği
Süper Lig'in lideri Galatasaray, 13 hafta sonunda 29 gol atıp 14 gol yedi.
Süper Lig'in lideri Galatasaray, 13 hafta sonunda 29 gol atıp 14 gol yedi. Sarı Kırmızılı takım, milli stoperi Serdar Aziz'in sahada olmadığı dakikalarda tam 8 gol yedi. Sezona savunmanın göbeğinde Maicon-Serdar ikilisiyle başlayan Tudor, bu oyuncuların sahada olduğu ilk 3 haftada 2 kez topu ağlarında gördü.
SERDAR'IN YOKLUĞUNDA PUANLAR KAYBEDİLDİ
Galatasaray'ın 4'üncü haftada Antalya deplasmanında 1-0 önde götürdüğü maçta 63'üncü dakikada Serdar Aziz'in sakatlanarak kenara gelmesi sonrası Denayer ile devam edildi. Sarı Kırmızılılar, 82'nci dakikada Eto'o'nun golüne engel olamadı ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve ligdeki ilk puan kaybını yaşadı.
Galatasaray'ın ligde ikinci kez puan kaybettiği Fenerbahçe maçında sahaya ilk 11'de çıkan Serdar Aziz, 19'uncu dakikada sakatlanarak yerini Latovlevici'ye bıraktı. Aslan, bu karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.
TRABZON VE BAŞAKŞEHİR YENİLGİLERİNDE SERDAR AZİZ YOKTU
Galatasaray, ligde mağlup olduğu Trabzonspor ve Medipol Başakşehir maçlarına Serdar Aziz'den yoksun çıktı. Cim Bom, bu maçlarda kalesinde toplam 7 gol gördü.
TEK İSTİSNA KONYA DEPLASMANI
Galatasaray'ın ligin en az gol atan takımı Atiker Konyaspor'a konuk olduğu 8'inci haftada Serdar Aziz süre almadı. Galatasaray, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"



























