Galatasaray'da Selçuk İnan sevinci!
Selçuk İnan'ın milli forma altında Finlandiya'ya karşı sergilediği performans teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Galatasaray'da Selçuk İnan sevinci yaşanıyor. Tecrübeli futbolcunun, milli forma altında Finlandiya'ya karşı sergilediği performans teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Teknik Direktör Igor Tudor, Finlandiya karşısında izlediği Selçuk'u dünkü antrenman öncesi tebrik etti. Hırvat hocanın, "Performansını çok iyi buldum. Kendini hazır tutman bizim için çok önemli. Her fırsatta takım için ne derece önemli olduğunu söylüyorum. Adeta bunu ispatlar bir performans sergiledin" dediği öğrenildi.
Finlandiya maçında atılan 2 golde de etkisi olan Selçuk İnan mücadeleci futboluyla dikkat çekmişti. Tudor'un, Selçuk'a ilk 11'de olmasa bile maç içerisinde daha fazla süre vermek için harekete geçtiği bildirildi.
Bu arada A Milli Takım'ın son antrenmanına tendonlarındaki ağrı yüzünden çıkmayan Serdar Aziz'in ciddi bir probleminin bulunmadığı aktarıldı. Tecrübeli stoper, Tudor'un görev vermesi halinde Konyaspor maçında takımdaki yerini alabilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi
























