Galatasaray'da 'SEÇİM' karmaşası!
İbra edilmeyen ve mahkemeye giden yönetimin tedbir kararı düştü. 5. Asliye gibi 14. Asliye de tedbiri kaldırırsa Cimbom sandığa gidecek.

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor...
Bir yandan şampiyonluk sevinci devam ederken, bir yandan heyecanla yeni transferler bekleniyor. Sarı-kırmızılı yönetim ise diken üzerinde. Galatasaray'ın mart ayındaki olağan genel kurulunda Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi idari açıdan ibra edilmemiş denetim kuruluna da ibrasızlık çıkmıştı.
Tüzüğe göre Mustafa Cengiz'in seçim kararı alması gerekiyordu. Ama Cengiz ve kurmayları bu ibrasızlığı kabul etmeyip, konuyu mahkemeye taşımıştı.
İstanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi yöneticilerden Okan Böke'nin aldırmış olduğu tedbir kararını kaldırdı.
Cengiz aday olamayacak
Salı öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından sarı-kırmızılı yönetimde telaş başladı. Gözler de 13 Haziran'da yani perşembe günü 14. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülecek davayı çevrildi.
İkinci başkan Abdürrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay'ın açtığı davada, mahkeme tedbiri kaldırır ve genel kurul üyeleri lehinde karar verirse seçim kararı alınacak.
İşin diğer boyutu ise bu şekilde seçime gidildiği takdirde Mustafa Cengiz ve kurulları yeni seçimde aday olamayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!
