Galatasaray'da savunma hattı geri dönüyor!
Galatasaray'da Marcao, Christian Luyindama ve DeAndre Yedlin Karagümrük maçında sahalara geri dönecek.

Hatay deplasmanında cezaları yüzünden oynayamayan Yedlin, Luyindama ve Marcao Karagümrük karşılaşmasında formalarını geri alacak.
Ligde son 5 maçın 4'ünde kalesinde 11 gol gören Galatasaray'da Marcao ve Christian Luyindama, cezalı oldukları için Hatayspor deplasmanında forma giyememişti. İki stoperin de cezası sona erdi ve takıma geri döndü.
Şimdi bu ikili, Fatih Terim'in görev vermesi durumunda Karagümrük karşısında forma giyebilecekler. Ancak cezalı duruma düştükleri ve 4-3 kaybedilen Rizespor maçında kritik hatalara sebep olan bu ikilinin nasıl bir performans göstereceği de ayrı bir merak konusu.
TERİM YOK, TAYLAN VE EMRE SORU İŞARETİ
Fatih Terim ise cezası nedeniyle yine tribünde oturacak. İzolasyon süreçleri devam eden Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'nın test sonuçlarına göre takımdaki durumları netlik kazanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!
