Galatasaray'da sarı kart uyarısı
Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray'da Babel, Luyindama, Etebo ve Marcao sarı kart sınırında. Bu oyuncuların cezalı duruma düşmesi halinde Aslan, Hatay deplasmanında stoperde kriz yaşayabilir
Galatasaray, Süper Lig'in 31. hafta maçında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin oynandığı haftada hata yapmak istemiyor. Cim Bom'da Taylan cezalı, Donk ve Emre Taşdemir ise sakat. Babel, Luyindama, Etebo ve Marcao, bugün kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve milli ara sonrasında oynanacak olan Hatayspor maçında forma giyemeyecek.
İKİ EMRE KULÜBEYE
Teknik Direktör Fatih Terim, oyuncularını kart görmemeleri konusunda uyardı. Sarı-Kırmızılılar, Kayserispor maçında olduğu gibi bugün de sahaya 4-4-2 sistemi ile çıkacak. Fatih Terim, Kayseri karşısında performanslarını beğenmediği Emre Akbaba ve Emre Kılınç'ı bugün kulübeye çekecek. Tecrübeli çalıştırıcı bu iki ismin yerine Onyekuru ile Feghouli'yi sahaya sürecek.
Evinde Rizespor'a karşı oynadığı son 12 maçta da mağlup olmayan Galatasaray, bugün de bu üstünlüğünü sürdürmeyi planlıyor. 8 hafta sonra Hatay'ı yenen Rize ise Aslan'dan en az 1 puan almayı hedefliyor.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'da Joan Garcia ve Raphinha gelişmesi!

Arsenal, Arteta'nın sözleşmesini uzattı

Scott McTominay, İngiltere'ye dönmek istiyor!

Harry Kane'e Ballon d'Or için destek

Eduardo Camavinga'ya çifte destek!

Mourinho'nun zorlu sınavı: Arda, Bellingham, Vinicius ve Mbappe

Simeone'nin gayrimenkul serveti: Madrid'de 180'i aşkın daire
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona
























