Galatasaray'da sağ beke 21'lik yıldız adayı; Joakim Maehle...
Galatasaray, Brezilyalı yıldız Mariano'nun takımdan ayrılma durumuna karşılık, Genk'in Danimarkalı sağ beki Joakim Maehle ile yakından ilgileniyor.
Galatasaray, Brezilyalı yıldız Mariano'nun takımdan ayrılma durumuna karşılık, Genk'in Danimarkalı sağ beki Joakim Maehle ile yakınadn ilgileniyor..
Ocak ayı yaklaştıkça transfer çalışmaları da hız kazanıyor. Brezilya'nın Flamengo kulübü, Sarı- Kırmızılı futbolcu Mariano ile anlaşmaya varmış, transfer Galatasaray kulübünün vereceği karara kalmıştı. Mariano'nun gitme ihtimali üzerine Cimbom harekete geçti ve sağ bek arayışlarına başladı.
GENK'İN YILDIZINA KANCA
Galatasaray scout ekibi, yönetime Genk'in genç yıldızlarından Joakim Maehle'nin ismini verdi. 21 yaşındaki Danimarkalı futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2020 yılında sona eriyor.
Maehle'nin güncel piyasa değeri 2 milyon Euro... Transfere çok para harcamak istemeyen Galatasaray Yönetimi'nin Genk'e 1.5 milyon Euro teklif edeceği bildirildi.
Genk'e 2017'de Aalborg'dan 1.3 milyon euroya gelen genç oyuncu, burada 57 maçta 2 gol atıp 9 asist yaptı. Bu sezon ise 30 karşılaşmada 2 gol 5 asistle oynadı
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bask derbisinde kazanan yok!

Inter doludizgin şampiyonluğa koşuyor

Dortmund kazandı; farkı 6'ya kadar indirdi

Aston Villa, 10 kişilik Brentford'a mağlup oldu!

Penaltı kaçtı! Atalanta 10 kişi puanı kaptı!

Manchester United, Carrick ile 3'te 3 yaptı!

10 kişi kalan Nottingham yıkılmadı!

PSV'den Feyenoord'a erken şok

Real Madrid'de inanılmaz son: 90+10, penaltı ve kırmızı kartlar!

Juventus, Emil Holm transferinde sona yakın!

























