Galatasaray'da Ryan Babel krizi!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kamp kadrosuna dahil etmek istemediği Ryan Babel, kendisine gelen transfer tekliflerini bir bir geri çeviriyor. 33 yaşındaki futbolcunun amacı sezonu Sarı-Kırmızılı formayla geçirmek.

Satış listesindeki oyuncuların bir an önce takımdan ayrılarak kulübe bonservis geliri kazandırmalarını bekleyen Galatasaray'a ilk kötü haber Ryan Babel'den geldi. Başta yeniden İngiltere Premier Ligi'ne yükselen Fulham olmak üzere birkaç transfer teklifi alan 33 yaşındaki futbolcunun, şu an için hepsine ret cevabı verdiği öğrenildi. Hollandalı yıldızın amacı, yeni sezonu Galatasaray formasıyla geçirmek.
Teknik patron Fatih Terim ise Babel'i yaz kampında takıma dahil etmek istemiyor ve kadro planlamasında da kendisine yer ayırmış değil. Önümüzdeki günlerde Babel'in menajeriyle bir görüşme yapılacağı bildirildi.
SON ANDA KARARI DEĞİŞTİ
Galatasaray'da yıllık 2.5 milyon Euro garanti maaş alan Babel, devre arasında Ajax'a kiralanmış, ancak kulübü tarafından kontratı erken feshedilmişti.
Tecrübeli futbolcunun maaş yükünden kurtulmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, eğer bonservis konusunda bir gelişme olmazsa, oyuncuyu tekrar kiralamaya sıcak bakıyor.
Pandemi döneminde ülkesindeki kulüplerle transfer görüşmeleri yapan Babel'in kısa bir süre önce karar değiştirmesi ise kulüpte rahatsızlık yarattı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
