Galatasaray'da Rezan Epözdemir kararı!
KULÜP BİNASINA GİRİŞİ YASAK!
Galatasaray'da olaylı bir şekilde yönetim kurulundan çıkan Rezan Epözdemir'e kulüp binasına giriş yasağı getirildi.
GÜVENLİK BİRİMLERİNE BİLGİ VERİLDİ
Başkan Burak Elmas ve yönetim, yapılan toplantıda eski yönetici Rezan Epözdemir'in kendisine ait olan Aslantepe Nef Stadı'ndaki loca dışında bir alana girmemesi için tüm güvenlik birimlerine bilgi verildi.
YERİNE ATAMA YAPILDI
Epözdemir'in, 'Yönetimden ayrılmadım' açıklaması sonrasında kulüp yerine yedek üyelerin alındığını açıklamıştı.
GÜVENLİK ENGELLEYECEK
Epözdemir, yönetim kurulu üyesi olduğu iddiası ile kulüp, yönetim birimlerine girmek istemesi halinde güvenlik görevlilerince engellenecek.
TUTUMU MERAK KONUSU
Bu karar sonrasında Epözdemir'in nasıl bir tutum izleyeceği de merak konusu.
NE OLMUŞTU?
Galatasaray haklarının yeterince savunulmadığı gerekçesi ile tüm görevlerinden istifa eden Rezan Epözdemir, sonrasında "Sadece Sportif AŞ'den ayrıldım. Yönetim Kurulu'ndan istifa etmedim" dese de Başkan Burak Elmas ve yönetim, Rezan Epözdemir'in göreve veda ettiğini açıklayıp yedek üyeleri göreve getirmişti. (Sabah/Mehmet Özcan)

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi






















