Galatasaray'da Patrice Evra gerçeği
Galatasaray'ın Marsilya'da forma giyen Patrice Evra ile de ilgilendiğini ancak Fransız kulübüne resmi bir teklifin yapılmadığı ortaya çıktı.
Galatasaray'da Evra gerçeği! Transfer dönemini 10 yeni takviyeyle kapatan ve sol beki Kardemir Karabükspor'dan Latovlevici ile güçlendiren Galatasaray ile ilgili, Fransa'dan çarpıcı bir iddia geldi.
Uzun süre Kwadwo Asamoah'ı transfer etmeye çalışan ancak Juventus'un izin vermemesi nedeniyle Latovlevici'ye yönelen Galatasaray, Patrice Evra için de devreye girdi. Fransız basınında yer alan haberde birkaç ay öncesinden Evra'nın menajerleriyle Galatasaraylı yetkililerin iletişime geçtiği belirtildi. Ancak transfer döneminde sarı-kırmızılı takımın Marsilya'ya herhangi bir resmi teklifte bulunmadığına da yer verildi. Galatasaray'ın oyuncunun şartlarını soruşturduktan sonra Marsilya'ya resmi teklif yapmama kararı aldığı belirtildi.
Geçtiğimiz Ocak ayında Juventus'tan Marsilya'ya transfer olan 36 yaşındaki sol bekin Fransız kulübü ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Galatasaray Latovlevici'den önce sol kanat için Kwadwo Asamoah başta olmak üzere, Baba Rahman, Riza Durmisi, Keiran Gibbs, Ivan Strinic gibi isimlerler de ilgilenmişti.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mourinho: "Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum"

Jeremy Doku: "Galatasaray maçına hazırım"

Manchester United'a Dorgu'dan kötü haber

Juventus, Muani için yeniden devrede

Juventus'ta Kenan Yıldız için tek engel kaldı!

Haaland'dan Galatasaray öncesi çarpıcı istatistik!

Udinese, Verona deplasmanında zorlanmadı

PSG, Dro Fernandez'i açıkladı!

Thiago Almada için ayrılık sorusuna cevap

Crystal Palace'tan Mateta için 41 milyon euro'ya ret



























