Galatasaray'da önce hoca, sonra transfer!
Galatasaray'da teknik direktör konusu çözüldükten sonra da bu kez transfer harekâtı başlayacak. Aslan; Witsel, Seri, Umut Bozok ve Halil Dervişoğlu'nun üzerinde duruyor.
ÖNCE HOCA, SONRA TRANSFER
Galatasaray'da ilk hedef hoca sorununun çözüme kavuşturulması olacak. Ardından da bu kez transfer süreci başlayacak.
WITSEL İÇİN TÜM ŞARTLAR ZORLANACAK
Sarı-Kırmızılılar, ilk olarak yıldız bir orta sahayı kadrosuna katmayı hedefliyor. Bu anlamda listede epey isim bulunuyor. Öne çıkan isimlerden biri de Alman ekibi Borussia Dortmund'ta görev yapan Axel Witsel. Belçikalı yıldız için tüm şartlar zorlanacak.
SERİ, GERİ DÖNMEYE SICAK BAKIYOR
Eğer Witsel olmazsa Cim Bom eski oyuncusu Jean Michael-Seri'ye yönelecek. Fildişili oyuncu, yeniden Sarı-Kırmızılı formayı giymeye sıcak bakıyor.
XEKA VE XHAKA DA DİKKAT ÇEKİYOR
Ayrıca orta sahadaki diğer alternatif isimler olarak Xeka ve Xhaka dikkat çekiyor.
HALİL DERVİŞOĞLU PLANI
Sarı-Kırmızılı kulüpte, forvet transferi konusunda ne yapılacağı da merak konusu. 2 sezondur İngiliz ekibi Brentford'dan kiralanan Halil Dervişoğlu'nu, bu kez kulübü bonservisiyle göndermek istiyor. Aslan da Milli Takım ’da yükselen performansı ile dikkat çeken 22 yaşındaki forveti kadrosuna katmak istiyor.
KRALLA MASAYA OTURULACAK
Diğer yandan da golcü transferinde Kasımpaşalı Umut Bozok var. 38 maçta 20 golle krallık yaşayan 25 yaşındaki santrfor ile de temaslar kurulacak. (Fanatik)

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!






















