Galatasaray'da Omar milli takımdan affını istedi!
Galatasaray'da Omar Elabdelloui yeni bir sayfaya açmaya kararlı görünüyor. Norveçli futbolcu lig biter bitmez Milli Takım'a gitmesinin risk olacağını düşünerek affını istedi.
Galatasaray ile bu sezon başında geçireceği kampın çok önemli olduğunu düşünen Norveçli sağ bek bu nedenle tedbirli hareket ediyor. Norveçli futbolcu lig biter bitmez Milli Takım'a gitmesinin risk olacağını düşünerek affını istediği belirtildi.
Gözünden geçirdiği talihsiz kaza sonrası 1 yıl sahalardan uzak kalan ve Galatasaray'da kontratının son senesine giren 30 yaşındaki oyuncu hem kulübe borcunu ödemek hem de sergileyeceği performansla yeni bir sözleşme yapmak istiyor. İyi bir kamp geçirerek sezona formda bir giriş yapmak isteyen Omar'ın bu sezonla ilgili büyük beklenti içinde olduğu ve çok konsantre olduğu ifade edildi.
30 yaşındaki oyuncu ligde son 4 maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemezken toplamda 7 karşılaşmada 549 dakika sahada kalabildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hansi Flick'ten "El Clasico" yenilgisi sonrası flaş itiraf!

Valverde'den sakatlık açıklaması: "Tedbir amaçlıydı"

Pedri: "La Liga şampiyonluğu bir maçla kazanılmaz!"

Kylian Mbappe: "Yetenek yok diyenler yalancıdır!"

Real Madrid'in Arda Güler paylaşımına milli yıldızdan yanıt!

Jose Mourinho'dan VAR tepkisi: "Barça'ya kırmızı çıkmadı"

Juventus'a galibiyet için bir devre yetti

Bayern Münih, derbi öncesi liderliği devraldı!

Liverpool'da Fenerbahçe maçı öncesi bir sakatlık daha!

Michael Carrick'ten istifa açıklaması!
























