Galatasaray'da Olimpiu Morutan tepkisi!
Galatasaraylı taraftarlar, Olimpiu Morutan'ın Başakşehir maçında ilk 11'de yer almamasına tepki gösterdi.
Galatasaray'da Olimpiu Morutan'ın Medipol Başakşehir karşısında ilk 11'de forma şansı bulamaması taraftarların tepkisine neden oldu. Sarı-kırmızılı futbolseverler teknik direktör Domenec Torrent'e ateş püskürdü.
OLIMPIU MORUTAN FORMAYI UNUTTU
Fatih Terim'in isteği üzerine sezon başında Galatasaray'a transfer olan Rumen oyuncu sezon boyuncu bir türlü istenilen performansı gösteremedi. Yer yer parlamalar yapsa da forma şansı bulmakta zorlanan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, Domenec Torrent'in takımın başına geçmesi ile iyice parçalı formasından uzaklaştı.
SOSYAL MEDYADA TEPKİ!
Ligde bir iddiası bulunmayan ve başkanlık seçimi ile gündemi bir hayli karışık olan sarı-kırmızılılarda, Morutan'ın kadroda düşünülmemesi taraftarları kızdırdı. Birçok Galatasaraylı sosyal medyada Domenec Torrent'e ateş püskürdü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'dan sürpriz hamle: Akliouche

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti



























