Galatasaray'da Ocak sürprizi; Arda Turan
Galatasaray, milli futbolcuyu devre arasında renklerine bağlamak için bir kez daha düğmeye bastı. Başkan Özbek, Barcelona yönetimiyle bizzat iletişim kurarak 30 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamayı planlıyor.
Galatasaray'dan ikinci Arda Turan operasyonu... Devre arasında takımdaki sorunlu bölgelere takviye yapacak olan Sarı-Kırmızılılar, bu sezon Barcelona'da şans bulamayan milli futbolcuyu renklerine bağlamak için düğmeye bastı. Sezon başında yapılan girişimler, Arda Turan'ın "Taraftar beni istemiyor" açıklamasıyla birlikte sonlandırılmıştı.
Temaslar başladı bile
Ancak bu kez başta başkan Dursun Özbek olmak üzere yönetim, tecrübeli futbolcuyu ikna etmeye kararlı. Hatta tarafların şimdiden temaslara geçtiği ve Arda'nın Türkiye'ye dönme fikrine artık sıcak baktığı öğrenildi. Özbek bu kez de Barcelona yönetimiyle bizzat iletişim kurarak somut adımlar atmak istiyor.
Yabancı sayısı azalırsa...
Öncelikli plan, Arda Turan'ı sezon sonuna kadar kiralamak. Lig bitiminde de 30 yaşındaki oyuncunun bonservisinin alınması düşünülüyor. Galatasaray Yönetimi böylece olası bir yabancı sayısı azaltılması operasyonuna da hazırlıksız yakalanmamayı hedefliyor.
Lucescu da çok istiyor!
Bu habere en çok sevinecek olan isimlerden biri de Türkiye Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu olacak. Rumen hoca, Ay-Yıldızlı ekibin Arda'ya çok ihtiyacı olduğuna, ancak ortaya performans koyması için oyuncusunun düzenli forma giymesi gerektiğine inanıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

























