Galatasaray'da Niyazi Yelkencioğlu, Divan'a talip!
Kulüpte uzun yıllar görev yapan Niyazi Yelkencioğlu, Galatasaray Divan Başkanlığı'na aday oldu.
Eşref Hamamcıoğlu'nun Galatasaray başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından kulüpte uzun yıllar görev yapan Niyazi Yelkencioğlu, yaptığı birçok görüşme ve camiadan da gelen talep sonrasında Divan Kurulu Başkanlığı'na resmen aday oldu.
G.Saray Lisesi mezunu olan, Özhan Canaydın yönetiminde 4 yıl idarecilik yapan ve G.Saraylılar Derneği'nde 4 sene mesai harcayan Niyazi Yelkencioğlu, aynı zamanda 2002-05 ve 2015-16 G.Saray Sportif A.Ş. yöneticiliği görevini de yürüttü.
Mahmut Recevik hakkında soruşturma
Türkiye Futbol Federasyonu, G.Saraylı yönetici Mahmut Recevik hakkında, Antalyaspor maçı sonrası kendilerine küfür ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Türk Telekom Stadı'da 2 Ocak'ta oynanan Antalya maçında TFF yöneticileri ve hakemlere hitaben küfür ettiği belirtilen Recevik daha sonra Twitter'dan maçın heyecanı nedeniyle yaşanan olay için özür dilemişti.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe veren TFF, kendilerine hakarette bulunan G.Saraylı yönetici hakkında suç duyurusunda bulundu. Sporda Şiddetin Önlenmesi Bürosu Recevik hakkında soruşturma başlattı. Recevik'in önümüzdeki günlerde, şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere adliyeye çağırılması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!























