Galatasaray'da N'Diaye ve Maicon sevinci
Alanyaspor'u, Yasin Öztekin ve Bafetimbi Gomis'in golleriyle 2-0 mağlup eden Galatasaray, gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde moral depoladı.
Türk Telekom Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor'u, Yasin Öztekin ve Bafetimbi Gomis'in golleriyle 2-0 mağlup eden Galatasaray, gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde moral depoladı. Aslan, siyah-beyazlılar'ın, Yeni Malatyaspor'la berabere kalmasının ardından ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı.
SINIRDAKİLER FİRE VERMEDİ
Sarı-kırmızılı ekip, Alanya karşısında 3 puanı kazanırken, aynı zamanda fire vermemeyi de başardı. Ceza sınırında bulunan N'Diaye ve Maicon, karşılaşmayı kartsız tamamladı. Böylece iki futbolcunun da gelecek hafta oynanacak Beşiktaş karşısında forma giymesine engel bir durum kalmadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!























