Galatasaray'da Ndiaye transferinde fark 1 milyon euro!
Galatasaray'ın Badou Ndiaye ısrarı sürüyor. Feghouli ve Fernando transferinde mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılılar, Osmalıspor'un 27 yaşındaki Senegalli futbolcusunu bitirmeye çok yaklaştı.
Milliyet
Galatasaray'ın Badou Ndiaye ısrarı sürüyor. Feghouli ve Fernando transferinde mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılılar, Osmalıspor'un 27 yaşındaki Senegalli futbolcusunu bitirmeye çok yaklaştı.
Yetenekli futbolcunun bonservis bedeli konusunda Osmanlıspor ile Galatasaray arasındaki fark 1 milyon euroya kadar indi.
Galatasaray 5 milyon euro verirken Osmanlıspor son olarak 6 milyon euro istedi. 10 milyon euroyla pazarlığa başlayan ve son olarak 6 milyon euroya inen Osmanlıspor ile anlaşmanın kısa süre içinde resmen açıklanabileceği bildirildi.
Bu arada Galatasaray'da Ndiaye transferinin ilk hedef olarak belirlendiği aktarıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona Rodri transferini resmen duyurdu!

Real Madrid'de Arda Güler ve Bellingham gündemi

Juventus, Guglielmo Vicario'yu kadrosuna kattı

Jhon Lucumi: "Doğru adımı attım"

Ollie Watkins, Al Hilal ile anlaştı!

Real Madrid, Mourinho'yu tanıttı

Niclas Füllkrug, Werder Bremen'e geri döndü!

Kenan Karaman'dan Schalke itirafı!

Diego Simeone'den Alvarez açıklaması!

Harry Kane'den yeni sözleşme açıklaması




























