Galatasaray'da Muslera yerine iki aday
n Fernando Muslera, sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde bambaşka bir yere sahip olsa da transfer sesleri yükselmeye başladı
Galatasaray'da son dönemde yediği hatalı gollere Alanyaspor'da bir yenisini daha ekleyen Fernando Muslera, sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde bambaşka bir yere sahip olsa da kendisine yöneltilen eleştirilerin dozu her geçen gün artmaya başladı.
Galatasaray kariyerinde sayısız kupa kazanan ve en fazla forma giyen yabancı futbolcu olarak tarihe geçmek üzere olan Muslera'nın sezon sonunda sarı-kırmızılı külübe veda edeceği haberleri de kulislerde konuşulmaya başladı.
Galatasaray'dan kazandığı yıllık 3.6 milyon euro ile sarı-kırmızılı takımın en çok kazanan ikinci futbolcusu olan Muslera'nın hem maliyetinden kurtulmak hem de 32 yaşındaki file bekçisinden transfer geliri elde etmeyi planlayan sarı-kırmızılı kulübüün Uruguaylı file bekçisi için gelen tüm teklifleri değerlendirmeye alacağı kaydedildi.
Fernando Muslera'nın olası satışı durumunda da Akhisar'dan Fatih Öztürk ve Başakşehir'den Volkan Babacan'ı hazırda tutan sarı-kırmızılı yönetimin gelecek sezonun kaleci transfer planlamasını şimdiden yapmaya başladığı ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!
























