Galatasaray'da Mensah tamam, sıra Atletico Madrid'de
Sarı-Kırmızılılar, Terim'in mutlaka kadrosunda görmek istediği Bernard Mensah'la anlaştı. Yönetim, Kayserispor'un Atletico Madrid'e olan borcunu ve bir sonraki satıştan payı kaldırmak için İspanyol kulübü ile görüşmeye hazırlanıyor

Galatasaray, Mensah'ın peşini bırakmıyor. Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki orta saha oyuncusuyla tüm maddi şartlarda anlaşma sağlamış durumda. Şimdi bonservis krizinin çözülebilmesi için kollar sıvandı. Kayserispor'un, Atletico Madrid'den 3.6 milyon Euro'ya aldığı, ancak ödeme yapmadığı için satışında zorlandığı Mensah'ın, bir de sonraki satıştan pay maddesi olduğu ortaya çıktı.
Bu durumda Kayseri'nin, Atletico'ya 5.2 milyon Euro civarında bir ödeme yapması gerekiyor. Bu paranın tamamı da Mensah'ı alacak olan kulüpten talep ediliyor. Galatasaray işte bu sorunu ortadan kaldırmak için Atletico Madrid'le görüşerek bir orta yol bulmaya hazırlanıyor.
KİRALAMA FORMÜLÜ OLABİLİR
Eğer Atletico ile herhangi bir mutabakat sağlanamazsa, sonraki satıştan pay maddesini boşa çıkaracak bir hamle de gerçekleşebilir. Kayserispor'un Atletico'ya bonservis borcunu ödeyebilmesi için oyuncu 3-3.5 milyon Euro civarında bir bedelle Galatasaray'a 1 veya 2 sezonluğuna kiralanabilir. Kiralama kontratına da temsili bir zorunlu satın alma opsiyonu eklenerek, oyuncunun bonservis maliyeti düşürülebilir. Galatasaray Yönetimi, hukukçularla birlikte tüm çıkış yollarını inceleyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!
