Galatasaray'da Mbaye Diagne sıkıntısı
Galatasaray'ın transferde gelir elde etmek adına satmak istediği Mbaye Diagne'nin yüksek talepleri can sıkıyor.
İngiltere'de transferin kapanmasıyla Aston Villa'ya gitme şansı kalmayan Mbaye Diagne için en uygun rota, Suudi Arabistan olarak görünüyor. Ancak Senegalli golcünün kendisiyle ilgilenen kulüplere sunduğu ağır şartlar, transferin gerçekleşme sürecini uzatıyor.
Galatasaray Yönetimi, sürekli olarak tecrübeli futbolcunun menajeriyle temas halinde ve anlaşma yapması konusunda ısrar ediyor.
2.5 ALIYOR, 4.5 MİLYON EURO İSTİYOR
Galatasaray'dan yıllık 2.5 milyon euro kazanan Diagne, Katar ve Suudi Arabistan'a gitmek için 4.5 milyon euro maaş talep ediyor. Daha az bir paraya gitmeyeceğini belirten golcü futbolcunun tavrı ise Galatasaray yönetimini zorluyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Paris Saint-Germain, Nice karşısında kazandı

Juventus'a Kenan Yıldız'ın golü yetmedi!

Kenan Yıldız'dan tarihe geçen gol!

Küme hattında Levante kazanmayı başardı

Borussia Dortmund'dan geri dönüş ve galibiyet!

Everton, evinde Chelsea'yi yıktı!

Milan'dan sahasında galibiyet

Dani Olmo'dan Atletico Madrid için açıklama

Vedat Muriqi: "Hayatımız söz konusu!"

Getafe, Espanyol'u iki golle geçti
























