Galatasaray'da Marcao'dan muhteşem dönüş!
Giresunspor maçında Kerem'e yumruk atınca kırmızı kart gören ve 8 maç ceza alan Marcao, Avrupa arenasında formasına kavuştu. Brezilyalı stoper, 1 ay sonra sahaya çıkarken, savunmada kusursuza yakın oynadı.

Süper Lig 'in 1. haftasındaki Giresunspor mücadelesinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile tartışan başarılı stoper, genç oyuncuya yumruk atınca kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı.
TFF'nin 8 maç men cezası verdiği, Galatasaray Yönetimi'nin de kadro dışı bırakıp, para cezası kestiği Marcao, Avrupa Ligi'nde formasına kavuştu.
Milli arada takımla antrenmanlara başlayan ve Kerem'den özür dileyip, takım arkadaşıyla barışan Sambacı, Lazio mücadelesinde adeta futbolu çok özlemiş gibiydi.
Savunmada çok kritik müdahalelerde bulunan Marcao, geriden top çıkarmada sıkıntı çeken Galatasaray'a da ilaç oldu.
5 maç daha yok
Marcao'nun 11'e geçmesiyle, Nelsson da esas yeri olan sağ stopere geçti. İki savunmacı, oldukça uyumlu bir görüntü çizdi. Teknik direktör Fatih Terim, Süper Lig'de 5 maç daha oynayamayacak olan Marcao'yu, Avrupa arenasında sahaya sürmeye devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'ta yeni hedef: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!

Lyon, küme düşürülmedi!

Real Madrid, Alvaro Carreras transferinde sona yaklaştı!

Ancelotti'nin oğlu Davide, teknik direktör oldu!

Ferland Mendy 10 milyon Euro'ya yolcu!

Gabriel Heinze, Arsenal'in antrenör ekibine dahil oldu
