Galatasaray'da Marcao ve Nelsson'a rağmen çelişki
Sarı-kırmızılı takımın, Marcao-Nelsson gibi üst düzey savunmacılara sahip olmasına rağmen Süper Lig'de çok fazla gol yemesi dikkat çekti.
Galatasaray, Marcao ve Nelsson gibi yüksek bonservis bedeli beklediği kaliteli stoperlere sahip olmasına karşın, yenilen goller kafa karıştırıyor. Cim-Bom, 3 gol daha yerse, tarihinin en fazla gol yediği sezonu yaşayacak. Bir tarafta iyi stoperlere sahip olup, diğer tarafta da kalesinde 47 gol görerek eksi 5 averaja sahip olan sarı-kırmızılılardaki bu çelişkili tablo aslında sorunun kaynağı konusunda ipucu da veriyor.
Yardımcı olmayınca...
Cim-Bom'da özellikle orta sahada yaşanan zafiyet ve beklerin de yine bu noktada istenen verimi sağlayamaması, bu durumun ana sebebi olarak gösteriliyor. Ayrıca kalede görev yapan Muslera, Pena ile birlikte, İsmail Çipe ve Fatih Öztürk gibi kaleciler de isimler istenen performansı sergileyemedi. Böyle olunca Cim-Bom, Marcao ve Nelsson gibi potansiyeli yüksek iki stopere sahip olmasına karşın rakiplerin gollerine dur denemedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Vitor Pereira, Guardiola ve M. City'nin canını yaktı!

Arsenal'e 3 puan için tek gol yetti

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu


























