Galatasaray'da Maicon krizi son anda önlendi!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Nyon'a gitmeden önce çok önemli bir mali sorunla daha karşılaştı.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Nyon'a gitmeden önce çok önemli bir mali sorunla daha karşılaştı.
Brezilyalı futbolcu Maicon'un eski kulübü Sao Paulo, bonservis bedelinin iki taksitinin ödenmemesi nedeniyle sarı kırmızılı kulübe ihtarname çekti ve, "Paramızı en kısa sürede ödemezseniz FIFA'ya şikayet ederiz" uyarısını yaptı.
Yönetim, geciken ilk taksite mahsuben 1 milyon Euro ödedi ve ikinci taksiti nisan ayında verme koşuluyla anlaşma sağladı. Böylelikle 'FIFA'ya şikayet' tehlikesi ortadan kaldırıldı.
UEFA yetkilileri, geçtiğimiz günlerde Mustafa Cengiz ile yaptıkları görüşmede, "FFP ile yaptığınız görüşmeye borçsuz gelin. Özellikle bonservis ödemelerini aksatmayın" diye tavsiyede bulunmuştu. FFP'nin G.Saray ile ilgili kararını mayısta açıklaması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'da ayın golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Pep Guardiola'dan Manchester City'ye mesaj!

Real Madrid'e Asencio'dan kötü haber!

Parma'da Alberto Gilardino dönemi

Lamine Yamal'dan Dominik Livakovic itirafı!

Bilmeyenler için anlatıyoruz: İlk günden bugüne Manchester City dosyası!

Vinicius Junior hakkında akılalmaz komplo teorisi

Raphinha, Galatasaray maçına yetişiyor!

Premier Lig, Manchester City'yi suçlu buldu!

Anthony Gordon: "Barcelona'ya gelince bana bakış değişti"























