Galatasaray'da maaşların %40'ını Fatih Terim mi ödedi?
Pandemi döneminde Florya'daki çalışanların maaşlarının ödenemeyen %40'lık kısmını Fatih Terim cebinden karşılayıp kimsenin mağdur olmasına izin vermediği iddia edilmişti.
Pandemi sürecinde 100 milyon TL gelir kaybı yaşayan G.Saray'da futbolculardan ücretlerinde %15 indirim talep edilirken, kulüp personeli için kısa çalışma ödeneğinden yararlanıldı. Bu periyotta maaşların %60'ını devlet, %40'ını kulüp karşılarken, teknik direktör Fatih Terim büyük bir fedakarlığa imza attığı iddia edilmişti. Kulübün yaşadığı mali sıkıntı nedeniyle Florya'daki altyapı çalışanları ve diğer görevlilerin maaşları kulüp tarafından tamamlanamadığı yazılmıştı.
GALATASARAY YALANLADI
O haber şu şekildeydi...
Paralarının %60'lık bölümünü alan çalışanların ücretlerinin %40'lık kısmı ise daha sonra ödendi! Ancak bu noktada elini cebine atan Fatih Terim oldu. Florya'daki çalışanların ücretinin kalan bölümünü cebinden ödeyen Terim, herkesin yüzünü güldürdü.
İŞTE AÇIKLAMA...
Galatasaray bu haberi yalanladı ve bir açıklama yayımladı...
"Kulübün yaşadığı mali sıkıntı nedeniyle Florya'daki altyapı çalışanları ve diğer görevlilerin maaşlarının kulüp tarafından karşılanmadığı iddiaları tamamen gerçek dışıdır"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı

Liverpool'dan sürpriz hamle: Akliouche

Fenerbahçe'nin eski gözdesi Morita, Hull City'ye!

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"





























