Galatasaray'da Luyindama yerine Tomas Ribeiro
Galatasaray'da Fatih Terim Luyindama'nın takımdan ayrılmasına izin verirken, bu bölge için alternatif arayışları başladı. Marcao'nun performansından memnun olan sarı-kırmızılı ekip yine Portekiz ligini mercek altına aldı. Belenenses'te forma giyen 22 yaşındaki bir stoper takibe alındı.
Takvim
Luyindama'nın takımdan ayrılma ihtimaline karşın stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray için flaş bir iddia geldi.
Portekiz'in en önemli yayın organlarından biri olan Record'a göre Sarı-Kırmızılılar, Belenenses formasını giyen Tomas Ribeiro ile ilgileniyor.
22 yaşındaki Portekizli stoper geçtiğimiz sezon ligde 32 maçta forma giyerken 1 gol kaydetti. 1.85 boyundaki Ribeiro, Belenenses altyapısında yetişen bir isim. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Ribeiro güçlü fiziği ve oyun kurma becerisi ile ön plana çıkıyor.
Transfermarkt verilerine göre genç stoperin piyasa değeri 1.5 milyon Euro. Portekiz Ligi'nde önemli scout çalışmaları yapan Galatasaray, 2019'da Chaves'ten Marcao'yu transfer etmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!


























