Galatasaray'da lisans sıkıntısı
Cimbom'da yabancı kontenjanı konusunda büyük sıkıntı yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar yeni transferlerinin lisansının çıkmasıyla 17 yabancıya ulaştı. Bilindiği gibi bu sayının 14 olması gerekiyor. Galatasaray Yönetimi, Mariano, Nagatomo ve Nzonzi ile yolları ayırmayı planlıyor. Andone ve Luyindama'nın ise sözleşmeleri donduralacak.
Takvim
Cimbom'da yabancı kontenjanı konusunda büyük sıkıntı yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar yeni transferlerinin lisansının çıkmasıyla 17 yabancıya ulaştı. Bilindiği gibi bu sayının 14 olması gerekiyor.
Galatasaray Yönetimi, Mariano, Nagatomo ve Nzonzi ile yolları ayırmayı planlıyor. Andone ve Luyindama'nın ise sözleşmeleri donduralacak.
Sarı-Kırmızılı takımda takımdan gönderilecek isimlerin finansal anlaşmazlıklar nedeniyle fesih işlemine sıcak bakmadıkları öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'ta Kenan Yıldız'ın geleceği için açıklama

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı























