Galatasaray'da Lingard sürprizi!
Galatasaray, İngiltere Premier Lig'in dev takımlarından Manchester United'da forma giyen yıldız isim için transfer girişimlerine başladı.
Galatasaray, Manchester United'ın yıldız orta sahası Jesse Lingard'ı kadrosuna katmak için İngiliz deviyle görüşmelere başladı.
Başkan Burak Elmas, Lingard'ın temsilcileriyle iletişime geçti. Elmas, yıldız futbolcunun menajerinden fiyat bilgisi aldı.
29 yaşındaki İngiliz oyuncunun, kulübünde az forma şansı bulması ve Haziran ayında sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle sarı kırmızılılara sıcak baktığı öne sürüldü.
Aslan'ın, Lingard'ın yıllık ücretinde ve imza parasında artış yaşanmaması için transferi büyük bir gizlilikle yürüttüğü ifade edildi.
Lingard, on numara ve kanat pozisyonlarında görev yapabiliyor. 1.74 boyundaki yıldızın güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro.
29 yaşındaki futbolcu, bu sezon Kırmızı Şeytanlar'da, 22 maça çıktı. İngiliz orta saha, 22 müsabakada 2 gol kaydetti.
Yetenekli oyuncu ayrıca 1 de asist yaptı. Lingard, lig maçlarında ise 16 karşılaşmada görev aldı.
İngiltere Milli Takım'ın da görev alan başarılı oyuncu, 32 karşılaşmada ter döktü. Bu 32 karşılaşmada 6 gol attı. Lingard, kariyerinde Leicester City, Birmingham, Brighton, Derby ve West Ham United formaları da giydi.
Manchester United'da uzun yıllardır forma giyen 1992'li yıldız, Kırmızı Şeytanlar'da 5 kupa kazandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG kaptanı Marquinhos'tan Galatasaray ve Liverpool açıklaması

Van Dijk'tan rövanş öncesi Galatasaray itirafı

Kenan Yıldız: "Ben asla para için oynamam"

Arda Güler: "Türkiye'den bana dua etsinler"

Arsenal, çeyrek finalde Sporting'in rakibi oldu!

Juventus'ta hedef Mason Greenwood

Pio Esposito için Arsenal açıklaması!

Robertson: "Galatasaray için kaygılanmıyorum"

Juventus'ta Spalletti ile imza yakın

Joan Laporta'dan Marcus Rashford yanıtı























