Galatasaray'da kritik toplantı gerçekleştirildi
Galatasaray'da seçim heyecanı günden güne artarken, eski başkan Ünal Aysal'ın ev sahipliğinde bir toplantı yapıldı.
Galatasaray'da seçim gündemi tüm sıcaklığıyla hissedilirken, eski başkan Ünal Aysal'ın ev sahipliğinde kritik bir toplantı yapıldı.
Les Ottomans Otel'de esi başkanlar Dursun Özbek ve Duygun Yarsuvat ile birlikte Ali Dürüst, Adnan Öztürk, İzzettin Doğan, Ahmet Özdoğan gibi önemli isimler bir araya geldi..
Toplantıda mevcut başkan adayları değerlendirildi ve 6 adayın fazla olduğu yönünde bir motivasyonla "çatı aday" çıkması için görüşmeler yapıldı. Öte yandan toplantıya Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu da davet edildi.
Bu toplantının ardından seçim öncesinde önemli bir başkan adayının da, şu anda adaylığını açıklayan bazı isimleri listesine alarak camianın desteğiyle yola çıkabileceği de konuşuluyor.
BURAK ELMAS'TAN AÇIKLAMA
Başkan adayı Burak Elmas, yapılan toplantının ardından bir açıklama yaptı. Elmas, "Fikir alışverişinde bulunduk, 9 aylık emeği ve ekibi anlattım. Bu toplantıya başka anlam ve söylenti yükleyenlere itibar etmeyiniz. Yarın çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!





















