Galatasaray'da koronavirüs muamması
Galatasaray, ilk yarıdaki gol ortalamasını 1.3'ten, ikinci devre 2.3'e çıkardı. 11.9 olan şut da 14.2'ye yükseldi. Şut pasında da ortalama 8.2'den 10.1'ye arttı. Şimdi Cim-Bom'un nasıl bir istatistik yakalayacağı merak konusu
Galatasaray, kötü başladığı bir sezonda ikinci yarı toparlanarak ayağa kalkarken rakamlar, her iki yarıdaki büyük değişimi ve gelişimi net şekilde gözler önüne serdi.
Comparisonator verilerine göre sarı-kırmızılılarda atılan gol ortalaması 1.3'ten 2.3'e kadar yükseldi. Asistlerde de durum farklı olmadı. Cim-Bom, ligin ikinci yarısında 0.5 olan istatistiğini 1.6'ya çıkarttı. Ofansif noktadaki gelişim şutlarda da kendini gösterdi.
Galatasaray'da maç başına 11.9 olan şut ortalaması 14.2'ye kadar yükseldi. Şut pasında da 8.2 olan sayı 10.1'e kadar çıktı.
Bu tabloya karşın ofansif anlamda iki başlıkta gerileme oldu. 20.2 başarılı dripling sayısı, ikinci devrede 17'ye, 28.5 olan başarılı atak aksiyonları da 27'ye geriledi.
DEFANSİF GELİŞİM
Cim-Bom'da ligin ikinci yarısında maç başına yenilen gol istatistiği 0.8'den 0.5'e geriledi. 20 saniye içinde şuta yol açan rakip yarı sahada top kazanmalar, 3.9'dan 4.3'e çıktı. Başarılı defansif aksiyonlar da 92.7'den 94.5'e çıktı. Araya girme ise 42.1'den 46.7'ye yükseldi.
Kötü başladığı bir sezonda devre arasındaki doğru hamlelerle ayağa kalkan ve ikinci yarıda büyük değişim gösteren Cim-Bom'da, koronavirüs nedeniyle verilen arada takımın nasıl etkileneceği merak ediliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler için Real Madrid'den resmi açıklama

Napoli sahasında Torino'ya şans tanımadı!

Bayern Münih evinde zorlanmadan kazandı

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son dakikada güldü!

Arda Güler farkı: Real Madrid'de zirvede!

Antoine Griezmann'dan transfer kararı!

La Liga'da takımlar "retro forma" ile sahada

Real Madrid'e "taraftarlarının ırkçı davranışları" nedeniyle para cezası

Real Madrid'de, Mbappe krizi!

Manchester United'da Bruno Fernandes'e yeni kontrat!






















