Galatasaray'da karar: Biri satılacak, biri uzatacak
Galatasaray, Luyindama ve Marcao'dan birini göndererek ocak ayına bütçe oluşturacak. Yüksek bonservis getirene veda edilecek, kalan oyuncuya ise yeni sözleşme imzalatılacak.

Ligde ilk 7 haftalar dikkate alındığında 13 sene sonra en az gol yediği (5) dönemi yaşayan G.Saray'ın savunmasında sadece iki isim değişmedi: Luyindama ve Marcao.
Sabah'ta yer alan habere göre; 4 milyon euro'ya alınan Marcao 850 bin euro, 8 milyon euro'ya alınan Luyindama ise 1 milyon 50 bin euro kazanıyor. İngilizler, Luyindama'ya, İtalyanlar ise Sambacıya devre arasında teklif yapmaya hazırlanıyor.
ALT LİMİT 15 MİLYON EURO
15 milyon euro'nun üzerindeki teklifleri değerlendirmeye alacak yönetim, ikisinden birini satarak ara transfer bütçesini oluşturacak. Yüksek bonservis getirene veda edecek sarı-kırmızılılar, takımda kalan ismin ise sezon sonunu beklemeden sözleşmesini uzatacak.
OCAKTA EN AZ 3 TAKVİYE OLACAK
Yaz döneminde Belhanda, Babel ve Diagne'yi elden çıkartmayı başaramayan Galatasaray yönetimi, ocak ayında kadrosuna ilk 11 düzeyinde en az üç takviye (savunma-orta saha-hücum) düşünüyor ve kaynak yaratmak için Luyindama- Marcao ikilisine güveniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!
