Galatasaray'da kalede büyük rekabet
Sezona Fatih Öztürk'le başlayan ancak son iki maçta kaleyi Okan Kocuk'a emanet eden Fatih Terim, iki öğrencisinden de memnun. Okan forma şansını iyi değerlendirip, iki maçta bir gol yerken, Fatih de idman performansıyla beğeni topladı.
Akşam

Fotoğraf : AA
Fernando Muslera'nın yokluğunda Aslan'ın kalesinde iki isim bulunuyor: Okan Kocuk ve Fatih Öztürk...
Teknik direktör Fatih Terim, sezona 33 yaşındaki eldiven Fatih Öztürk'le başlamıştı. Tecrübeli kalecinin ilk 5 haftada hatalı goller yemesinin ardından Terim, eldivenleri Okan'a teslim etti.
2 maçta da galibiyet
Son oynanan Erzurum ve Ankaragücü sınavlarında Cim Bom'un kalesini 24 yaşındaki file bekçisi korudu. Galatasaray iki maçta da galibiyete uzanırken, kalesinde sadece bir gol gördü. Okan'ın performansı teknik ekibi memnun ederken, Fatih'in de yeniden teknik heyetin gözüne girmek adına idmanlarda çok çalıştığı kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester derbisinde kazanan City!

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!
