Galatasaray'da kale emin ellerde!
Galatasaray bu sezon çıktığı 5 dış saha maçının 4'ünde kalesini gole kapatmayı başardı.

Orta saha ve forvette sıkıntılar yaşayan Galatasaray'ın savunma hattı parlıyor.
Muslera kalede, Nelsson ve Abdülkerim stoperde, Sacha Boey ve Leo Dubois ise bekte etkili performanslarıyla adından söz ettiriyor.
Adana Demir'e de geçit vermeyen sarı-kırmızılı savunma 1978/79'dan bu yana ilk kez ilk 5 deplasmanının 4'ünde kalesini gole kapadı. O sezon da ilk 4 deplasmanda gol yememişti.
ŞUT İZNİ VERMEDİ
Sarı kırmızılılar, ev sahibi A. Demirspor'a en az şut çektiği maçı oynattı. Son yarım saatte 10 kişi oynayan ev sahibi maçı 8 şutla tamamladı. Bu sezon ilk kez gol atamadı.
Galatasaray tarihinin en fazla forma giyen beşinci oyuncusu olan Muslera, maç başına 3.3 kurtarış yaparak takımına hayat vermeye devam ediyor. İlk 8 haftada kalesinde 5 gol gören Uruguaylı eldiven, yine taraftarların sevgilisi olmayı başardı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!
