Galatasaray'da ilk ses Metin Öztürk'ten geldi: "5 Haziran'a erteleyin!"
Fatih Terim'in durumu ve iç-dış transferler nedeniyle başkan adayları seçimin daha yakın bir tarihe alınmasını isterken, ilk ses Metin Öztürk'ten geldi.

Galatasaray'da 29 Mayıs'ta yapılması planlanan ancak yönetim tarafından iptal edilen seçim, sokağa çıkma kısıtlamaları sebebiyle Haziran ayına kaldı.
Salı günü toplanması beklenen yönetim kurulu yeni seçim tarihi olarak 16 ya da 29 Haziran'ı düşünüyor.
Diğer başkan adaylarının ortak görüşü ise 5 Haziran... Hocanın sözleşme durumu, iç ve dış transferler nedeniyle başkan adayları seçim tarihinin erkene alınmasını istiyor. Bunu ilk dile getiren başkan adaylarından Metin Öztürk oldu.
'Ayarlarla artık oynamayın'
Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Fatih hocamızı dinledik. Her şeyin farkındayız. Galatasaray'ın sorunlarını kökten çözmeye geliyoruz. Ne hocamız ne de camiamız üzülmesin. #DahaGüçlüGalatasaray için hazırız. Hocamızın kontratı 31 Mayıs'ta bitiyor. 26 Mayıs'ta Manchester United kazanamazsa 20 Temmuz'da ön eleme oynayacağız. Ne zaman kadro kuracağız? Geleceğimizi yok etmeyin. İptali iptal edin. Seçimi en yakın tarih olan 5 Haziran'a erteleyin. Galatasarayımız'ın ayarlarıyla artık daha fazla oynamayın" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Uçtu uçtu Sane uçtu!

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!
