Galatasaray'da hedef yine yeniden Mert Çetin!
Luyindama’ya üst üste gelen teklifler nedeniyle alternatif arayan Galatasaray, Mert Çetin için bir kez daha Roma’nın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Galatasaray’da transfer operasyonu son sürat devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, özellikle Luyindama’ya İngiltere’den gelen çok sayıda teklif sebebiyle, bu bölgeye bir alternatif arayışı içinde.
Daha önce Roma’dan Mert Çetin’le ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, kiralama önerisine gelen olumsuz dönüş sebebiyle transferi askıya almıştı. Ancak Luyindama’nın menajerine iletilen 14-15 milyon Euro bandındaki transfer teklifleri, anlaşmanın gerçekleşmesi halinde Galatasaray’ın elini güçlendirecek.
Olası bir yabancı kısıtlaması nedeniyle Mert Çetin’in bonservisi için çalışmalar başladı.
Sarı-Kırmızılı yönetim bu sebeple gelecek hafta Roma kulübüyle bir kez daha masaya oturup bu kez Mert Çetin’in bonservisi için pazarlık yapacak. Galatasaray’ın planı, Luyindama’nın 14-15 milyon Euro’ya satılması halinde, Mert’i 5-6 milyon Euro’luk bir ücretle transfer edebilmek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!
