Galatasaray'da hedef İrfan Can Eğribayat!
Süper Lig'e ikide iki ile başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor.
Fernando Muslera'nın sezona formsuz başlaması ve 3 Türk oynatma zorunluluğu, Galatasaray'ı yerli kaleci arayışına itmişti.
Sarı-kırmızılılar, Göztepe'nin başarılı eldiveni İrfan Can Eğribayat'ı gözüne kestirdi. Cimbom'un 23 yaşındaki kaleci için yapacağı teklif de ortaya çıktı. İzmir ekibinin 3 milyon euro talep ettiği öğrenilirken, Galatasaray'ın 1.5 milyon euro ve Fatih Öztürk'ün bonservisiyle vermek istediği kaydedildi. İrfan Can için sonraki satıştan elde edilecek gelirden de yüzde verilmesi seçenekler arasında yer alıyor.
HOCA ÇOK İSTİYOR
Teknik Direktör Fatih Terim, Randers maçı öncesi, "Muslera, Uruguay'dan döndüğünde çok uzun bir yoldan geliyor ve yorgun oluyor. Bu sürede kaleyi yerli bir isme vermek istiyoruz. 3 hakkımızdan 1'ini kalede kullanmak avantaj sağlayacaktır" demişti.
Sarı-kırmızılıların kadrosunda şu anda Muslera ve Fatih Öztürk dışında İsmail Çipe, Berk Balaban ve 17 yaşındaki Jankat Yılmaz yer alıyor. Ancak hiç bir isim kalede güven vermiyor. Fatih geçen sezon yediği hatalı gollerle dikkat çekmişti. Berk ve İsmail ise Avrupa Ligi ön elemelerinde kaleyi 1'er kez korumasına rağmen sınıfı geçememişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Christian Eriksen'in Wolfsburg macerası sona erdi

Manchester United'da Antonio Conte sesleri

Mbappe'den Olise açıklaması: "Dünyadaki her kulüp onu ister"

Udinese, David Alaba transferinde sona yaklaştı

Marsilya'da Genesio krizi; işler arapsaçı!

Tottenham'dan eski başkana dev tazminat!

Jose Mourinho'nun 'sakin' dönemi kısa sürdü!

Barcelona, yine Camp Nou'dan ayrılıyor!

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!

























