Galatasaray'da hedef 10'da 10 ama fikstür çok zorlu
Galatasaray, Rize yenilgisiyle kendi kendisini ateşe attı. Ama her şey de bitmiş değil. Daha önünde 10 maç var ve şampiyonluk kadar Şampiyonlar Ligi hedefi de ortada duruyor.

Galatasaray, Rize yenilgisiyle kendi kendisini ateşe attı. Ama her şey de bitmiş değil. Daha önünde 10 maç var ve şampiyonluk kadar Şampiyonlar Ligi hedefi de ortada duruyor.
Öteki taraftan da sarı-kırmızılıların önünde oldukça zorlu bir fikstür var. Galatasaray milli maç dönüşü Hatayspor'a konuk olacak.
Ardından ilk yarıda yenildiği Karagümrük'le oynayacak. Her Galatasaray maçında ekstra işler yapan Ünal Karaman'ın Göztepe'si ile deplasmanda karşılaşacak. Daha sonra Trabzonspor'u ağırlayacak. Antalya deplasmanı ile 5 haftalık periyot tamamlanacak. Bu maçlarda alınacak sonuçlar Aslan'ın hedefini de belirleyecek.
10 PUAN TOPLADI
Galatasaray sezonun ilk yarısında Hatay, Göztepe ve Trabzonspor'u yenmişti. Karagümrük'e mağlup olurken, Antalya ile berabere kalmıştı. Bu süreçte 10 puan toplayan Cimbom'un bu kez nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona ve Bayern Münih'ten Kenan Yıldız hamlesi!

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus
