Galatasaray'da Gomis yokları oynadı
Galatasaray'da bu sezonki en skorer ismi Bafetimbi Gomis, Konyaspor'un ardından Adana Demirspor karşısında da golle buluşamadı. 4 kez fileleri havalandıran Fransız yıldız, 57dakikada sadece 4 kez topla buluşabildi.
Galatasaray bu sezon Süper Lig 'de oynadığı 7 karşılaşmada rakip fileleri 9 kez havalandırmıştı. Sarı-Kırmızılılar'da bu gollerin 4'ü Bafetimbi Gomis'ten gelmişti. Fransız yıldız, dün akşam da zorlu Adana Demir deplasmanında da takımının en önemli gol silahlarından biri olarak sahaya çıktı. Fakat SarıKırmızılı oyuncular, orta alanda 37 yaşındaki futbolcuyu topla pek buluşturamayınca Gomis de etkisiz kaldı.
Tek isabetli pas!
İlk 6 maçta 4 kez rakip fileleri havalandıran tecrübeli futbolcu, Konyaspor mücadelesini boş geçerken, Mavi Şimşekler karşısında da fileleri havalandıramadı. Aslan'ın hocası Okan Buruk, 57. dakikada öğrencisini kenara alırken, yerine Juan Mata dahil oldu. Bu arada Gomis, sahada kaldığı süre içerisinde rakip kaleye tek bir şut bile atamazken, topla buluşma konusunda da epey zorlandı. Gomis, 57 dakika boyunca sadece 4 kez topla buluşurken, yalnızca 1 isabetli pas gönderebildi, girdiği tek ikili mücadeleyi de kaybetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler




























