Galatasaray'da galibiyet sözü; "Liderliği bırakmak..."
Galatasaray'da oyuncular Alanyaspor ve Beşiktaş maçları için galibiyet sözü verdi.
Son 4 haftada kaybedilen 8 puan sonrasında sarı-kırmızılı takımda moraller de bir hayli bozuldu. Teknik direktör Igor Tudor'a yönelik eleştiriler artarken başkan Dursun Özbek'in de Florya Metin Oktay Tesisleri'ni ziyareti takımın da gerilmesine neden oldu. Fakat bu gerilimi avantaja çevirmek isteyen oyuncular sık sık bir araya gelerek yeniden galibiyet serisi yakalamak için birlik oldu.
Takımın deneyimli isimlerinin önderliğinde oyuncular motivasyon için buluşurken herkesin aklı fikri öncelikle Alanya ve Beşiktaş maçlarını kazanmak. Bu iki mücadelenin ardından ilk yarının sonuna kadar kalacak 3 maçı da kayıpsız atlatıp yeniden puan farkı ile devre arasına girmek Aslan'da artık tek hedef.
"UNUTTURMALIYIZ, ALANYA, BEŞİKTAŞ"
Takımda son yapılan sohbette herkes yeniden birlik mesajı verirken tekrardan çıkışa geçmek için de herkes birbirine şu ifadelerle söz verdi: "Buraya kadar lider geldik, bunu bırakmaya niyetimiz yok.
Tekrar çıkışa geçmeliyiz. Başakşehir mağlubiyetini unutturmak için önce Alanyaspor sonra Beşiktaş'ı mağlup etmemiz gerekiyor. Bir an önce eski günlere geri dönüp sezon başındaki performansımıza ulaşmalıyız."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Axel Disasi için harekete geçti

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

Davide Frattesi için 35 milyon euro

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!
























