Galatasaray'da flaş Bruma sürprizi!
RB Leipzig sportif direktörü Rangnick, Cenk Ergün ile bir araya geldi. Alman ekibi, 12.5 milyon euro’ya kadrosuna kattığı Bruma’yı Galatasaray'a kiralayabileceklerini söyledi.

Galatasaray, sezon başında 12.5 milyon euro bedelle Leipzig'e sattığı Bruma için süpriz bir teklif aldı. Alman ekibinin sportif direktörü Ralf Rangnick, Beşiktaş ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi karşılaşması için geldikleri İstanbul'da Cenk Ergün'le bir araya geldi.
Sarı-kırmızılıların futbol direktörü ile Bruma konusunda konuşan Rangnick'in, Portekizli yıldızı kiralayabileceklerini söylediği öğrenildi. Leipzig formasıyla Bundesliga'da 5 müsabakada yalnızca 202 dakika süre alan 23 yaşındaki oyuncuyla ilgili yönetim ve teknik direktör İgor Tudor'la görüşmesi gerektiğini belirten Ergün'ün ise konuya sıcak baktığı kaydedildi.
SON KARAR TUDOR'UN
Sarı-kırmızılıların eski oyuncusunu 1.5 seneliğine kiralamaya yönelik bir çalışma yapabileceği ifade edilirken, son kararı teknik direktör İgor Tudor verecek. Bu arada Bruma'nın Galatasaray'a dönmek istediği ve Leipzig'de mutlu olmadığı iddia edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Simons'a Premier Lig kancası!

Neil El Aynaoui, Roma Yolcusu!

Manchester United tarihinin en pahalı transferleri

Barcelona, Ter Stegen için çözümü buldu

Real Madrid'te, Rodri dışında çılgınlığa yer yok!

MANU'dan 82 milyon euro'ya transfer!

Luis Diaz transferinde sıcak gelişme!

Real Madrid yine gelir rekoru kırdı

Milan, Estupinan için Brighton'a ilk teklifini yaptı
