Galatasaray'da Feghouli'nin yerine B planı
Feghouli'nin transferini yüksek maliyeti nedeniyle beklemeye alan Galatasaray, Sunderland'da oynayan Khazri üzerinde yoğunlaştı.

Yoğun bir transfer dönemi geçiren Galatasaray ilgilendiği futbolcularla görüşmelerini devam ettirirken sağ kanat için yeni bir iddia ortaya atıldı.
Transfer komitesinin Sunderland forması giyen Wahbi Khazri ile temasa geçtiği bildirildi. Aslında bir süredir Galatasaray'ın Sofiane Feghouli'nin kadrosuna katması bekleniyordu. Ancak West Ham'ın 5 milyon euro'luk bonservis talebi, üzerine bir de oyuncuya ödemesi gereken 3 milyon euro'luk imza parasını Galatasaray'a havale etmek istemesi görüşmelerin donmasına yol açtı.
İLK TEKLİFİNİ YAPTI
Yönetimin bu gelişme üzerine teknik direktör Igor Tudor'un listesinde yer alan Wahbi Khazri'yi gündemlerine aldığı ve West Ham'dan Sunderland Kulübü'ne geçtikleri ifade edildi.
Galatasaray'ın ilk etapta 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için 4 milyon Euro önerdiği ve görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!
