Galatasaray'da Fatih Terim'den Oğulcan sürprizi
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, birçok eksiğin olduğu Kayserispor maçında Oğulcan Çağlayan'ı ilk 11'e aldı.
Galatasaray'ın eksiklerle çıktığı Kayserispor maçında teknik direktör Fatih Terim bir isme şans verdi.
Sezon başında bedelsiz olarak kadroya katılan ve daha önce 2 maçın son bölümünde oyuna dahil olan Oğulcan Çağlayan, Kayserispor maçında ilk kez 11'de yer aldı.
Galatasaray'da geçen sezonun önemli isimlerinden Ömer Bayram ise, eksiklere rağmen ilk 11'e girmeyi başaramadı.
Galatasaray'ın yedek kulübesinde Kerem Yusuf, Şener, Etebo, Kerem, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Luyindama, Emin, Sekidika ve Ali Yavuz isimleri yer aldı.
GALATASARAY'DA EKSİK İSİMLER
Galatasaray'da yaşadıkları sakatlıklar sonrası tedavisine devam edilen Radamel Falcao kadroda yer almazken, hafta boyunca tedavileri süren Christian Luyindama, Peter Etebo ve Emre Taşdemir yedek kulübesine alındı.
Arda Turan, Ryan Babel, Omar Elabdellaoui ile isimleri açıklanmayan iki oyuncu da Kovid-19 testleri pozitif çıktığı için müsabakada görev yapamayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Villarreal, Valencia'yı Mikautadze ile son dakikada yıktı!

Dortmund, Frankfurt'u tek golle geçti!

Fulham, Coventry City'yi son düzlükte devirdi!

Romulo yıldızlaştı, Leipzig rahat kazandı

Douvikas'tan duble, Como'dan 3 puan!

Luis Enrique'den Kvaratskhelia için açıklama

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!






















