Galatasaray'da Diagne itirafı: ''Yanlış yaptık''
Geçen sezon devre arasında Galatasaray'a transfer olan Mbaye Diagne için takımın bazı yöneticilerinden flaş itiraflar geldi.
Galatasaray'da Mbaye Diagne pişmanlığı yaşanıyor. Sarı-kırmızılı bazı yöneticiler Senegalli futbolcu konusunda yanlış bir strateji izlendiğini itiraf ettiler.
Diagne'ye gösterilen taraftar tepkisinin ve sürekli olarak satılacağı yönünde çıkan haberlerin transferini düşünen kulüpler tarafından dikkate alındığını söyleyen yöneticiler, "Biz malımızı değersizleştirirsek tabii ki düşündüğümüz bonservisi alamayız. Halbuki şampiyon takımın rekortmen golcüsü elimizde. Daha iyi bir planlama yapıp Diagne istenmiyor havasını karşı tarafa hissettirmeyebilirdik" yorumunda bulundular.
ALBAYRAK: ''TEK HEDEFİMİZ SATMAK''
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Asbaşkanı Abdurrahim Albayrak, ''Tek hedefimiz Diagne'yi satmak. Diagne için masamda 8 tane teklif var.'' sözlerini kullanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!


























