Galatasaray'da Diagne itirafı: ''Yanlış yaptık''
Geçen sezon devre arasında Galatasaray'a transfer olan Mbaye Diagne için takımın bazı yöneticilerinden flaş itiraflar geldi.
Galatasaray'da Mbaye Diagne pişmanlığı yaşanıyor. Sarı-kırmızılı bazı yöneticiler Senegalli futbolcu konusunda yanlış bir strateji izlendiğini itiraf ettiler.
Diagne'ye gösterilen taraftar tepkisinin ve sürekli olarak satılacağı yönünde çıkan haberlerin transferini düşünen kulüpler tarafından dikkate alındığını söyleyen yöneticiler, "Biz malımızı değersizleştirirsek tabii ki düşündüğümüz bonservisi alamayız. Halbuki şampiyon takımın rekortmen golcüsü elimizde. Daha iyi bir planlama yapıp Diagne istenmiyor havasını karşı tarafa hissettirmeyebilirdik" yorumunda bulundular.
ALBAYRAK: ''TEK HEDEFİMİZ SATMAK''
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Asbaşkanı Abdurrahim Albayrak, ''Tek hedefimiz Diagne'yi satmak. Diagne için masamda 8 tane teklif var.'' sözlerini kullanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Oyarzabal'dan Barcelona iddialarına net yanıt!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Bremer için Bayern Münih'e 40 milyon euro'luk yanıt

Milan'da büyük revizyon! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Real Madrid, Denzel Dumfries'i duyurdu!

Barcelona'da Rafael Leao hamlesi! Rashford modeli masada

Mourinho'nun dokunulmazı: Arda Güler

Chelsea'ye Xhaka transferinde Sunderland engeli!

Luka Modric bırakmıyor: Devam kararı

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması























