Galatasaray'da derbi primi belli oldu
Derbi öncesi son dakika haberi! Galatasaray yönetimi, geciken futbolcu alacaklarını banka hesaplarına yatırdı. Derbi primi de belirlendi.
Galatasaray'da derbi seferberliği var. Sarı-Kırmızılılar, tüm planlarını Fenerbahçe zaferi üzerine kuruyor.
Kulüp başkanı Mustafa Cengiz ve kurmayları, hafta boyunca Florya Metin Oktay Tesisleri'ne çıkarma yaparak hem futbolculara hem de teknik heyete tam destek verdi. Yöneticiler, takım kampında derbi primini duyurdu.
Tıpkı geçen sezon olduğu gibi, Fenerbahçe galibiyeti için belirlenen prim 5 milyon Lira olacak. Ayrıca futbolcuların tüm gecikmiş alacakları banka hesaplarına yatırıldı. Böylece oyuncuların motivasyonunun en üst seviyeye çekildi.
Sabır ve disiplin vurgusu
Teknik patron Fatih Terim de özverili bir çalışma içerisinde. Tecrübeli çalıştırıcı, özel bir antrenman programı hazırlattı ve bunu uygulattı.
Son olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Sicili bozuk" sözlerine, "Cevap vermeye değseydi, verirdim" diyerek, bir anlamda ortamı yumuşatmaya çalışan Terim, gerginliğin kendilerine fayda getirmeyeceği görüşünde.
Fatih hoca, derbide zaferin anahtarı olarak sabır ve disiplini işaret ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Roma!

Polis yasağına rağmen telefonla koreografi

Real Madrid, beraberliğe razı oldu

Atletico Madrid deplasmanda zorlansa da kazandı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa

Leipzig, sahasında 2 golle galip!

Roma'dan deplasmanda rahat galibiyet

Aston Villa, Rogers'ın golleriyle kazandı

Feyenoord evinde şoke oldu: NEC Nijmegen'den 4 gol

Enes Ünal, İngiltere manşetlerini salladı!

























