Galatasaray'da değişim başlıyor!
Transfer için yapılan birinci grupta bonservisi elinde olan ve anlaşmaya varılan isimler var. İkinci grup kiralanacaklar, üçüncü grup ise tapusu alınacak oyunculardan oluşuyor.
Bu sezon hedeflerini gerçekleştiremeyen ve ligi bitirdiği sıra itibarıyla hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da değişim için düğmeye basıldı. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi gelirleri olmadan transfer bütçesi oluşturmak zorunda kalan sarı-kırmızılılar takviye listesini de üçe böldü.
Birinci grup; bonservisi elinde olan ve şu ana kadar anlaşmaya varılan Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Omar Elabdellaoui, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kaya, Emre Çolak ve Arda Turan'dan oluşuyor.
İkinci grupta ise Beşiktaş ile sözleşmesi biten Caner Erkin ve Genoa'nın kiralamayı düşündüğü Sinan Gümüş var.
Üçüncü grup ise tapusu alınacak oyunculardan oluşuyor. Bu grupta ise F. Düsseldorf'un stoperi Kaan Ayhan ve Kayserisporlu Mensah var. Bu oyuncular için kulüpleri ile ilk temaslar kuruldu. Ancak G.Saray'da bu transferlerin bitirilmesi için mevcut kadrodan satılacak isimlerin getireceği bonservislere ihtiyaç var.
Bu arada G.Saray forma göğüs reklamı için 'SIXT rent a car', sırt için ise Magdeburger firmasıyla ikişer yıllık anlaşma imzaladı. Başkan Mustafa Cengiz her iki anlaşmadan 60 milyon liralık bir gelir elde ettiklerini belirtti
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan'dan Kim Min-jae için transfer hamlesi!

Walter Zenga'dan Baresi duvar resmine saldırı sonrası sert tepki!

Barcelona'dan Van Dijk için sürpriz karar! Flick istemedi

Juventus'tan kaleye tanıdık eldiven! Eski yıldız geri döndü

Jakirovic: "Leicester bize ilham versin!"

Endrick: "Bize sunulanlar için şükretmeliyiz"

Camavinga, Real Madrid'de neden ilk 11'de olmadığını açıkladı

Hakan Çalhanoğlu transferinde flaş gelişme! Sözleşme detaylarını duyurdular

Rodri'den Manchester City sözleri: "Kazandıklarımızı elimizden alamazlar!"

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip
























