Galatasaray'da Boey ve Emre yok, Assunçao bileniyor!
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Emre Kılınç ve Boey bu hafta sahaya çıkamazken yeni transfer Assunçao, Alanyaspor maçıyla formasına kavuşacak.
Sabah
Galatasaray'da Sacha Boey idmanlara başlasa da Perşembe günü Lazio ve pazar günü Alanya maçlarında şans verilmeyecek.
Bir diğer eksik isim ise Emre Kılınç olacak. Trabzonspor karşısında attığı iki gol ile alkışları toplayan ancak sonrasında sakatlanarak oyundan alınan 27 yaşındaki oyuncu, Lazio ile Alanya karşısında kesin olarak yok.
UEFA listesinde yer almayan ve Lazio maçında forma giyemeyecek olan Assunçao ise görev alacağı Alanya maçını iple çekiyor.
124 GÜN SONRA ASLANTEPE
Haziran ayında bakıma alınan Türk Telekom Stadı'nın zemini 600 bin Euro maliyetle değişti. PSV, St.Johnstone, Hatayspor ve Randers maçlarını başka sahada oynayan Aslan, 124 gün sonra Lazio karşılaşması ile evine dönecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid, Alaves deplasmanında nefes aldı!

Inter, Genoa deplasmanında hata yapmadı!

Berke Özer'li Lille, 4 kırmızı kartlı maçı kazandı!

Aston Villa'dan tarihi seri, rekor performans

Derbide tarihi seri: Sunderland yine kazandı

Tottenham, Forest deplasmanında kayboldu!

Ajax, derbide Feyenoord'u devirdi!

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

























