Galatasaray'da biten kontratlar masada!
Galatasaray'da 14 futbolcunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Öncelik Muslera ve Belhanda'ya verildi. İşte detaylar...

Galatasaray, bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken diğer yandan gözler sözleşmesi bitecek 14 futbolcuya çevrildi.
Muslera, Donk, Ömer, Linnes, Şener, Emre Taşdemir, Belhanda ve Emre Akbaba ile Arda Turan'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Kiralık futbolculardan Saracchi, Gedson, Etebo, Onyekuru ve Halil de hazirana kadar kulüpte kalacak.
Muslera ve Belhanda'ya öncelik verildi ve indirimli yeni sözleşme yapılacak. Arda, Donk, Onyekuru'nun kalmasına kesin gözle bakılıyor. Diğer isimlerin durumu farklı.
LINNES VE ŞENER YOLCU
Sağ beke Omar ve Yedlin'i alan Aslan, Şener ve Linnes ile yolları ayıracak.
Düşük maaşlı Ömer ve Taşdemir'le devam edilecek. Akbaba'da ise indirim yapılacak. Saracchi, Gedson ve Halil Dervişoğlu'nun kulüpleriyle kiralama için tekrar görüşülecek.
Etebo'nun ise yeni sezonda takımda kalması beklenmiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı!

Lyon'un Avrupa hayaline Lens engeli!

Arda Güler: "Bana çok büyük cesaret verdiler"

Ne West Ham ne Tottenham, tat tuz yok

Brighton'dan Newcastle'ın umutlarına darbe

Carlo Ancelotti: "Arda Güler çok değişti"

Fede Valverde: "El Clasico'da elimizden geleni yapacağız"

Hansi Flick: "Kalede Szczesny olacak"

Real Madrid'de Rodrygo kararı!

Juventus'tan Hojlund için ilk temas!
