Galatasaray'da bir ayrılık daha!
Galatasaray'da bir ayrılık daha gerçekleşti. Takımda şans bulamayan Umut Gündoğan, Manisaspor'a kiralandı.
Webaslan.com

Galatasaray, Umut Gündoğan'ın sezon sonuna kadar Manisaspor'a kiralandığını ve oyuncuya 350 bin TL ödeneceğini açıkladı.
Galatasaray'ın borsaya yaptığı bildirimde, "Profesyonel futbolcularımızdan Umut Gündoğan'ın 2016 - 2017 sezonunun sonuna kadar Manisaspor Kulübü Derneği'ne (Manisaspor) geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, geçici transfer dönemi içerisinde oyuncuya Şirketimiz tarafından ödenecek sabit transfer ücreti 350.000 TL'dir" ifadeleri yer aldı.
2013/14 sezonu devre arasında 550 bin euro bonservis bedeli ile Bucaspor'dan kadroya katılan ve 2018'e kadar sözleşme yapılan Umut Gündoğan, Adana Demirspor ve Şanlıurfaspor'da da kiralık forma giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!

Girona, 11 maç sonra kazandı!
