Galatasaray'da Beşiktaş parolası; "Sakin ol ve kazan"
Fenerbahçe ve Beşiktaş kupadaki rövanştan beri kapışıyor, ortam gittikçe geriliyor, Galatasaray ise liderliğin keyfini çıkarıyor. Sarı-Kırmızılılar, Florya'da derbiye sessiz sedasız hazırlanıyor.
Sezonun son ve en kritik derbisinde Galatasaray, pazar günü Türk Telekom Stadı'nda Beşiktaş'ı ağırlayacak. Sarı-Kırmızılı ekip, 2 günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanla hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. Cim Bom'da büyük bir sessizlik ve huzur ortamı hakim. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan kupa rövanşında yaşanan gergin ortamdan uzak duran Galatasaray'da parola: Sakin ol ve kazan.
GERİLİM DE YOK REHAVET DE
Galatasaray Yönetimi, derbiye kadar kesinlikle ortamı gerecek açıklama ve söylemlerden uzak duracak. Bu konuda Florya ile bir mutabakat söz konusu. Teknik direktör Fatih Terim'in de üzerinde en hassasiyetle durduğu detay, hem takımını gerilime dahil olmaması hem de liderliğin rehavetine kapılmaması.
BEŞİKTAŞ ANALİZİ SÜRÜYOR
Sarı-Kırmızılılar sahaya da Beşiktaş'ın hafta boyunca yaşadıklarından bağımsız olarak, tamamen 3 puan parolasıyla ve bir final havasında çıkacak. Fatih hocanın aklında çok sayıda zafer planı var ve bir yandan da Beşiktaş analizi devam ediyor. Terim'in taktik provalara yarından itibaren başlayacağı da gelen haberler arasında
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'te Ismael Saibari için geri sayım!

Paris Saint-Germain, Michael Olise için devrede!

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!
























