Galatasaray'da Beşiktaş derbisi kasayı dolduracak
Galatasaray yönetimi, pazar akşamı saat 19.00'da Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Beşiktaş maçı ile kasasını doldurmanın planlarını yapıyor.
Galatasaray yönetimi, pazar akşamı saat 19.00'da Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Beşiktaş maçı ile kasasını doldurmanın planlarını yapıyor.
Derbide beklenen bilet, loca ve stat hasılatı 10 milyon TL... Ayrıca taraftarların maçtan önce GS Store'lara hücum etmesi bekleniyor. Hedeflenen forma ve ürün satış rakamı ekstra 5 milyon TL.
Tüm gelir kalemleri toplandığında derbi günü hedeflenen gelir 15 milyon TL civarında.
DERBİDE TRİBÜNLER FULL ÇEKECEK
Taraftarlar da dört gözle bugün satışa çıkacak olan derbi biletlerini bekliyor. Kulübe şu ana kadar çok sayıda başvuru yapıldığı öğrenildi. Özellikle Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde piyasaya sunduğu 4 maçlık paket bilet satışına büyük ilgi var.
Pazar akşamı da 50 bin taraftarla sezonun en yüksek seyirci sayılarından birine ulaşılması hedefleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!
























