Galatasaray'da 'beraberlik' kelimesi yasak
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Göztepe maçı öncesi oyuncularından santra ile birlikte gol için saldırmalarını istedi.
Tarihindeki 21. şampiyonluğa sadece 1 puan uzaklıkta olan Galatasaray tek yürek olmuş durumda... Dün yaptığı idmanla Göztepe maçının hazırlıklarını tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, akşam İzmir'e gitti. Burada müthiş bir taraftar desteğiyle karşılanan Galatasaray'da artık tek düşünce var, o da şampiyonluk... Teknik direktör Fatih Terim dün futbolcularına çok önemli mesajlar verdi.
İNANIYORUM YİNE BAŞARACAĞIZ
Buraya kadar harika bir hikaye yazdıklarını söyleyen tecrübeli hoca, "Şimdi sıra bu hikayenin finaline, son noktayı koymaya geldi. Her zaman size güvendim, şimdi daha fazla güveniyorum. İnanıyoruz, başaracağız. Allah yardımcınız olsun" diye konuştu..
BERABERLİĞİ ASLA DÜŞÜNMEYECEĞİZ
Fatih Terim ayrıca kendilerini zorlu bir rakibin de beklediğinin altını çizdi. Başarılı teknik adam, "Yine tam konsantrasyonla mücadele edeceğiz. Beraberliği asla düşünmeyeceğiz. Santra ile birlikte her zamanki gibi gol için saldıracağız" ifadesini kullandı.
BU ŞAMPİYONLUK TARİHE GEÇECEK
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe maçı öncesi "Daha önce 50 bin kişinin önünde şampiyonluk maçı kazandık. Birçok şampiyonluk elde ettim ama bu seferki, sebebi bende kalsın, çok anlamlı bir şampiyonluk olarak tarihe geçecek" dedi.
MARİANO 11'E GERİ DÖNÜYOR
Sakatlığı sona eren Mariano iki hafta aradan sonra Göztepe maçının kadrosunda yer aldı... Brezilyalı sağ bekin ilk 11'de olması bekleniyor..
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United, Bruno Fernandes'in rekoruyla kazandı!

Nottingham Forest - Fulham maçı başladığı gibi bitti!

Alisson Santos'tan geleceği için mesaj

Kenan Karaman ve Dzeko çare olmadı! Schalke şaşkın!

Arda Güler'in golü sonrası inanılmaz tesadüf ortaya çıktı

Arda Güler tarih, manşetler Arda Güler'i yazdı

Arda Güler, Elche maçında kendi yarı sahasından attı!

Kenan asist yaptı, Juventus tek golle kazandı!

Arsenal'ın 16 yaşındaki oyuncusu Dowman tarihe geçti!

Napoli evinde geriden gelip kazandı






















